page_banner

správy

1.Ako si vybrať stojan na displej, aby odrážal štýl?Výstavný stojan sa neodráža len v dizajne a výrobnom procese, ale veľmi osobité sú aj základné suroviny.Na trhu je veľa materiálov používaných na výrobu výstavných stojanov, ako je železo, nehrdzavejúca oceľ, akryl, PVC, PETG atď. sú suroviny na výrobu akrylu a suroviny vybrané pre stojan nie sú nič iné ako tieto , ale prečo je to inak?

2. Výber materiálov na stojan bude smerovaný k dobre vyrobeným doskám a zároveň sa zvolí vhodný postup podľa efektu, ktorý stojan ukáže.Napríklad akrylový stojan, výber akrylu je tiež otázkou, cena akrylovej extrudovanej dosky a liatej dosky je iná, pretože extrudovaná doska je vyrobená z recyklovaného akrylového odpadu, jej priehľadnosť nie je taká vysoká ako liata doska.Ak otočíte plagát produktu na priehľadnej akrylovej doske, dokáže jasne rozlíšiť priepustnosť svetla a jas oboch dosiek.

3. Zvyčajne je výber materiálu stojana podľa produktu, ktorý chcete zobraziť, tiež faktorom, ktorý odráža štýl stojana.Stojan na displej a produkt sa v skutočnosti navzájom dopĺňajú.Napríklad výstavné stojany používané pre malé výrobky sú väčšinou malé výstavné stojany v štýle pultu, ktoré môžu byť vyrobené z akrylových a PETG materiálov.Ak chcete vyrábať slávne vína, musíte venovať veľkú pozornosť detailom.Dobré vína ako víno, whisky, brandy atď. si často vyberajú masívne drevo ako výstavný stojan.Masívne drevo a textúra rokov zrážok odzrkadľujú chuť vína.

Som Lisa zobrazená v Youlian, Dongguan, Guangdong, Čína.Sme továreň špecializujúca sa na zákazkové stojany.Ak to potrebujete, kontaktujte nás.Sme online 24 hodín denne a tešíme sa na spoluprácu.


Čas odoslania: 20. augusta 2022